Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giftpil

Den döda staden var full av liv
på torget ett barn med hår av sockervadd
klädd i päls av utrotade djur
det regnade heavy den dagen
fontänen dolde sina tårar

Fnittrade till när pantbanken öppnade
rostig sfinx
armbandsur
nattfrost

Träden stod kvar
en motorsåg på avstånd
feber i parken
i den söndertrampade rabatten
bad en gullviva om hjälp




Fri vers av Dan Eriksson
Läst 543 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2014-01-01 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett underbart sätt att betrakta världen på. Massor av spännande ögonblicksbilder.
2016-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Dan Eriksson
Dan Eriksson