Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken svår.

fröken
som spelar harpan i solen
svalka mig med strofer om himlen
termostaten har spruckit, mitt hjärta har skenat
svetten speglar min panna
skänk mig svalka snälla fröken med en sång så svart
så svart
om död om olycka om sorg
spela mig sval
riv mig ner
vinka mig bort, neka mig din blick, så jag kan bli sval igen
lämna mig med en melodi utan ord, fylld med svärta så
svår.




Fri vers av kalle ankus
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-01 22:22



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Tycker mycket om denna, svart och snyggt om fröken svår.
2015-03-07

  Rochester
Fin, med din vanliga enkelhet som inte blir banal, med ett djup som inte är en gåta att lösa.
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

kalle ankus
kalle ankus