Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar färgade grå

Dagar då solen ej ger tröst
och vintern mest liknar höst
då vinden viner runt knuten
och snoret rinner ur truten

då är det sagolikt att vandra
där bland alla de andra
som också snoriga gå
även de förkylningar få

en liten tröst en dag
med sol inte ens ett slag
bara moln som förmörkar livet
det är så sant som det är skrivet

då är trösten endast så
att andra förkylning kan få




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-01 22:54



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Hahaha och så en extraportion
Av en illröd och smittsam
Ögoninfektion
Ja skulle det inte grannarna stuka
Då ger vi dem en omgång vinterkräksjuka!
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter