Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kafferastsknorrande

passiv protest
duger inte
kafferastsknorrande
inte heller
gnällande suckande
förbannande
allt bakom nickande hycklande
duger inte
aktivt kämpa höras
för det man tror på
i denna tid
i alla tider
alltid
i all framtid




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-02 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP