Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undre hälsar först på övre

En kvinnlig kapten från Baku
säger till ett underbefäl nu:
-Varför kan ni ej
direkt hälsa på mej?
-Jo men visst kan jag det! Var bor du?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2014-01-03 01:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där!
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt