Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bästa investering


Jag tömde mitt konto på banken

Och sparade tid i det jag älskade

Räntan var så mycket bättre





© R Werner




Fri vers av R Werner
Läst 396 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-03 10:22



Bookmark and Share


  dubbelve
Vad mycket du förmedlar med så få rader. Klokt och allmänt j-vla bra!
2014-03-01

  Tino
Med tre korta enkla meningar, jag häpnas! Det går inte mäta kraften, en text jag med glädje ska bära med mig genom livet! Stora applåder
2014-01-03

    Individ #3
Oj, träffsäkert!
2014-01-03

  axveronika
Javisst så bra formulerat!
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

R Werner
R Werner