Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Våren seglar stadigt framåt

Dagarna blir längre & längre
mörkret håller på att ge sig av
solens strålar flödar över jorden
snart syns segel på öppet hav

Ännu en gång vill grönskan blomma
små färgstarka blommor växa ur jord
överallt konstnärliga paletter
berika själar utan ord!

Våren seglar stadigt framåt
håller kursen mot väntande hamn
vågor sjunga frihets toner
människor glädjas med öppen famn









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-10 12:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Härligt.
2022-02-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP