Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en iakttagelse och ett litet uttalande färgad av en åsikt.


Kvinnor Kan


Varför sänder manchefer kvinnoundersåtarna på Kvinnor-Kan seminarium?
Att de inte går själva
- och kanske lär sig något.
Åt helvete satan kukfitta fel hela pöstänket!

Nu - om inte förr - åja
äntrar jämnställheten vår firma. Ehum!

Seminarium full av kvinnor
en och annan mjukisman här och där
ler oaggressivt deltagande.

Jag känner för att kasta min bh i bålet
och det nu!




Fri vers av Annatula
Läst 652 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-03 17:51



Bookmark and Share


  aol
gillas,
2014-02-15

  S.A.I. Steve Lando
kvinnor kan absolut

det är männen som bör sändas på utbildning, lärandes dem att kvinnor kan

att kvinnor kan bättre
2014-01-21

  Maria Sundelin VIP
Kan förstå din frustration
Jag tror dock inte vi når jämnlikhet förrän kvinnor som är "sött" klädda får samma plats att visa sin styrka på som männen i kostym
Från en som bär kjol och klänning i vardagen med stålthet
2014-01-09

  Lars Hedlin
Bra mycket bra;)
2014-01-04

  RitaBrunner
Därför att vi kvinnor fortfarande ger sken av att inte kunna så fort det finns byxfolk i närheten! Då ska man bara behaga! *kastade BH:n redan på 70-talet men får väl göra det igen!)
Skicka män på "tro inte att du kan allt* seminarium!
2014-01-03

  axveronika
WOW! Heja!
2014-01-03

    ej medlem längre
En text med krut i, att bränna sin bh på bål he he..bra skrivet!

2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Annatula
Annatula