Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prästen och Fröken är lesbiska


Idag kom min lille kille hem och sa att vår präst är lesbisk
Jag fattade ingenting
Han är ju MAN för det första

Vad menar du nu frågade jag
han svarade
- min förra fröken var lesbisk
och idag märkte jag att prästen är det också

Nu fattade jag ändå mindre
för jag vet att hans förra fröken har man och barn

så jag säger
- Men om man är lesbisk så är man en kvinna
som älskar en annan kvinna

Han svarar då
-Jaha....men det är svårt att höra vad de säger ibland också

Nu brast jag ut i ett asgarv
för nu förstod jag att han menade att
både fröken och prästen läspade när de talade

Undrar om han sagt till många
att hans förra fröken och vår präst är lesbiska.

*skratt*




Övriga genrer av Therés
Läst 561 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-15 22:22



Bookmark and Share


  mb74
asgarv hahaha man kan skratta så mycket om barn,dom är så härliga,bra skrivet:))
2006-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!