Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text från år 2008


Dags att leva


Kanske är det dags att leva,
lilla docka skeva




Fri vers (Fri form) av havrelina
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-03 23:14



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Väl fångat.
En tanke jag tänker dagligen.

Jag borde tänka mindre.
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

havrelina
havrelina