Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vy för jubelsång

Natt som dag
och dag som natt
intet är det skillnad
inte när man vandrar i ovisshetens land

vad är väl dag och natt
om livet är ett måste
en gråzon utan like
ett fönster utan vy

så många kilon väger,
oro, ångest, stress
de tär o träter ner oss,
tills intet är att se

men än finns ingen tid att spilla
måste ta sig ur
den gropen som man gnolar i
borsta bort all skit


nu sprakar det av färger
det gror i alla hörn
själen svävar nästan ovanför
dag är dag, natt är natt
ur hjärtat hörs det jubelsång




Fri vers av Sara Raimosson
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-04 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson