Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
23 tomtar


Se Solen, substantiv: ljus liten prick i universum.



- Tillsvidare anteckning i underjorden.



Öppnar presenten en dag innan jul

och röker spenaten från den lokala hamnen.

Sexlivet är uselt men det är affordable

som en rostig bil,

det gifter sig med livet i övrigt -

höga på peppar och salami

handen mot himlens dörr

och Håkan på fem som en krossad nål

mot den oemottagna kärlekens abstinens.


En grön fe senare och Strindberg på telefon

redo att lyssna på vart ända ord

för vad det är värt

för dig.




Övriga genrer (Översättning) av Aftonvännen
Läst 451 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-04 03:13



Bookmark and Share


    Anachronism
Du lyckas definitivt måla upp en ögonblicksbild och en vag känsla av det alla någon gång har känt kring jul - när det är som mest splittrat mellan det man iakttar och det man vet sker under ytan. Bra!
2014-01-19

  Staffan Nilsson

Du/diktarjaget gillar bestämt Ekelöf?
När han är som mest ensam och utsatt?
Mycket fint.
2014-01-04

  axveronika
Spännande vindlande läsning
2014-01-04

    ej medlem längre
BRA!
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Aftonvännen
Aftonvännen