Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
06.03.15
22.31
Igor Presnyakov http://www.youtube.com/watch?v=BxDClmDthoQ



Alabama


jakande nickar du till
alla som passerar dig
stiger förbi med lätta steg

längs sönderkörda asfaltsstigar
belägrade av tomgångsbuller
från dina regnslagna fönster

stirrar du igenom mig Alabama


dina klackar möter marken
där du är gjuten i cement
som fortfarande brinner

mot frånvarande händer
vilar din febriga hud
svept i rök och dimma

lystrar du till ditt namn Alabama




Bunden vers (Rim) av Tobias Hedlund
Läst 509 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-03-15 23:25



Bookmark and Share


  Lola
Härlig läsning, Mr Hedlund!
Skönt, enkelt språk med substans och melodi. Snyggt konstruerad, både visuellt och vid högläsning. Den här vill jag höra 6:e maj - får jag det?
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund