Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Själlös och hoppet finns ju där

En bitter gnista som tände lågt inombords djupt nere i mitt hjärta...

Den brister av saknaden efter kärlek.

Det börjar bli otålig med livet fram till nu.

Då undrar jag, om jag hade en partner i mitt liv.

Skulle jag betyda mycket mer än en vän och ha riktigt bra relation med den personen?




Bunden vers (Blankvers) av Eldzjäl
Läst 301 gånger
Publicerad 2014-01-04 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eldzjäl
Eldzjäl