Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-01-03 (Till dig som kan mig utantill).


Någon läser mig

 

 

Någon ligger sked med mig

Läser mig
Och smeker mina ord

Nedbäddade i sin mun

 

Tyder tätt intill sitt andrum
Stönar där talan blir stum
Och hjärtat bläddrar till meningarna

 

 

Utantill

 

 

 

 

Någon sträcker sig efter mig
Och finner min lyrik

Högst upp
Bredvid sin melodi
Till vänster i hyllan

 

Bakom varje flämtning

Efter varje stycke
I varje inandning hoppas jag
Att det är: Du

 

 

Som återkommer, för att vända blad

För att kyssa min pannas veck
Stryka under mina formuleringar
Med röd penna
Bokmärka mig
Mellan solen och månens gap

Och
Älska mig

Dag och natt

 

 

Från första sidan

Till sista raden

 

 

 

Boken ut

 

©

/K

 


 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 693 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2014-01-04 20:26



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat
2015-11-02

    Malin Samuelsson VIP
Underbar text!
2014-02-13

  Kajsa Karin VIP
Bra skrivit och underbar läsning!
2014-01-26

  Monika A Mirsch VIP
orden andas genom jordskorpan upp till dig och mig - dina små ord i den underbara ordkärleken - vi möts igen!
2014-01-11

  Slask Söderman
Jag önskar jag hade skrivit det här, för det är så jag känner det,och sedan rafsat upp min stensamling för dig att se på....

Det här illustrerar som pricken på i:et vad det handlar om då vi sätter ut vad vi skrivit för andra att läsa.
2014-01-09

  Nattviolen VIP
Underbar läsning!
2014-01-07

  Lars Hedlin
Underbart skaldat!
2014-01-05

  Teresia Ridell
Mycket vackert skrivet !!
2014-01-05

  ULJO
Väl fångat och förmedlat
2014-01-05

    Tollwut
Ljuvligt formulerade små textrader!

Fint
2014-01-04

  Yrre VIP
Oj, så underbart innerligt och vackert, du kan du!!
2014-01-04

    ej medlem längre
Jättevackert!
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP