Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats bästa vän



Du,
jag älskar dig

har gjort det så länge nu
och kommer att göra det
till mina dagars ände
till mitt sista andetag

ska jag alltid älska

lika ömt och varsamt
som när vårsolen kastar sina första värmande strålar

lika hett
som solen om sommarens varmaste dag

lika färgstarkt och sprakande
som höstens ståtliga fyrverkeri av färger

lika gnistrande som kaminens värmande eld
när snöstormen yr utanför ditt fönster

Du,
jag älskar dig
förr

nu

och sen

För du är min älskade och mitt hjärtas bästa vän




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 199 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-04 22:24



Bookmark and Share


  Lärling
Fint och färgstarkt har du målat kärleken!
2014-02-15

  Lars Hedlin
Mycket fint skrivit!
2014-01-05
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet