Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårt

 

 

Nu flyter alla bevis
upp likt animerade
stela vrak

Utan avsikt
stannar de

Allt är gränslöst
när de gör sitt
intrång





Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-02-13 09:28



Bookmark and Share


  Engel
Hu. Så läskigt du skriver.
Jag får en abstrakt och tom känsla av obehag när jag läser. Den går inte riktigt att ta på.
Skräckpoesi.
2014-10-13

  Lena Själsöga Keijser
det stora
den stora tomheten öppnas
vilken kan upplevas
i oändliga vinklar
2014-02-13

  anits VIP
Din fina dikt
målar dina ord så vackert
för mig som läser dom
2014-02-13

  Lars Hedlin
Stark i känslan!
2014-02-13

  Niclas Petersson VIP
Tycker om bilderna.
Och det avskalade.
Du målar stort med små penseldrag.
Gillar. Mycket.
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP