Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett bokslut.


Vad jag tycker om.

Jag tycker om:
Att samtala med en god vän under en allé av ekar.

Lyssna till stilla musik vid en fontän.

Läsa en bok i gräset med flickan i närheten.

Stå på en äng och bara stå på ängen.

Se ut över havet och snyfta till lite
vid tanken att det är ändå inte evigt.

Sitta still vid köksbordet
och invänta en dikt.

Om morgonen träffa min dovhjort i trädgården,
han står helt orörlig och bara ser på mig.

Blåsa ut ljuset med flickan, så det blir mörk natt.

Jag tyckte en gång om:
Att tända ljuset med flickan, så det blev ljus dag.

Att rusa i skogen med slutna ögon,

simma i natten mot månen,

besegra stormar med min segelbåt.

Dansa "rock around the clock" från midnatt till 0500.
på Söder i Stockholm.

Garva med galna människor i små rum
ocså på Söder i Stockholm













Övriga genrer av Ulf Ekeram
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-05 18:06

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket sympatisk lista. bäst i min läsning är att stå på ängen och bara stå. jag önskar att jag hade skrivit den raden.
2014-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram