Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattron är guld!

När kvällen kommer
och ögat blundar och ljusen släcks
då andra tankar väcks och sträcks...

Man funderar på dagen som har gått
över det som man har sått
har det dit man tänkt nått
eller har det bara fallit undan blott...

Inte stor idé att grunna länge på detta
bättre då att tankarna mot morgondagen sätta
och i sängen göra det rätta...

Fälla ut sig för att få vila
så nästa dag man orkar att kila
om det behövs att man måste ila
då är det ju gott om man
utvilad mot den önskan kan smila!














Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-05 19:16



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Ja, en god nattsömn är guld värd, men en sällsynt gäst tyvärr. Fint författat!
2014-01-07

  Lars Hedlin
VAckert i tanken och i ord!
2014-01-06

  ULJO
Fin betraktelse
2014-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt