Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

Kunde inte dölja sin rädsla.
Varför rädd nu?
Om rädslan inte fanns i kärleken, varför var han rädd nu?

Det var förändringen som ställde till det.
Tanken på den.
All denna oro.
För något som inte blev som de tänkte.

Hon sa: "vännen" och han smälte.
Hade nästan frusit sönder dessa år.
Hon sa: "min vän" och det frusna smälte.
Hon sa ordet som smälte i hans mun.

Vill skriva in kärleken i ditt hjärta.
Ingen här förstår hur mycket.
Vill skriva hoppets bokstäver.
Vill tro att jag kan skriva det. Kärleken i ditt hjärta.




Fri vers av Johan Jonsson
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-05 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Jonsson
Johan Jonsson