Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text från 2007, om gränslandet mellan vuxen och barndom.


Barn/Vuxen

Minns du hur det var förut,
hur vi skrattade och lekte i solljuset?

Vi var barn,
oskyldiga barn
utan förstånd
som om allt det där
bara var något otydligt och suddigt,
som om vi levde i en dröm,
utan mål och gränser.

Men det var ingen dröm,
dockorna kunde prata,

och stå.

Det var så,
förut.




Fri vers (Fri form) av havrelina
Läst 493 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-06 16:15



Bookmark and Share


  Mattias Alveteg (Lavtege)
Tack för inspirationen. Du fick mig först att minnas min egen barndoms mjukdjur och därefter mina barns, så det fick blir några rader om mjukdjur :-)
2014-01-08

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Igenkänning. Fin beskrivning av en magisk värld
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

havrelina
havrelina