Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med inspiraton av Pugh Rogefeldts Aftonfalken


På ängen går en hankatt

På ängen går en hankatt
Röd som blod och höst
På ängen går en honkatt
Blå som skiffer och hav
Mjau!
En klagande röst bor i hans bröst
På ängen går en honkatt
Blå som skiffer och hav

Om våren jamar katterna
Alla vill älskas då
Om våren jamar katterna
Säg vad tänker de på
Kärleken, kärleken
De parar med lust, båd’ en gång och två
Om våren jamar katterna
Säg vad tänker de på

I huset bor en dräktig katt
Magen den vuxit har
I huset bor en dräktig katt
Med mage stor och tung
Låt den få, låt den få
Kattungar som är röda och blå
I huset bor en mamma katt
med söta ungar små

På ängen går en hankatt...




Bunden vers av Mona J.
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-06 17:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skapat!
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.