Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en längtan en dröm inget annat ;)


världen ingenting

världen av Ingenting
skakar och väser..
vill släppa henne ut..

men hon vill inte ut..
vågar inte längre hoppas..

världen Ingenting
grå och eländig
är vacker på sitt sätt..
tänker hon
och fortsätter mala
på de obefintliga i tanken..

världen Ingenting
blir rasande
bullrar dånar
väljer skrämma
henne ut..
men hon struntar i allt
sträcker sig efter molnen
som efter lite vadd
att täppa öronen med..
sen blir allt bara tyst..

mången tid går
hon envist är kvar

tills en dag då "han"
råkar gå fel
och nästan snubbla
över hennes stig..

han förvånad är
över denna kvinna
som märker
ur en ängel
så stilla..

han bryr sig inte
om reaktioner
han kysser henne
lite ömt..
väntar
fortsätter
att kyssa

hon vaknar
ser storögt på mannen
och hans vilja..

nu äntligen
kan världen ingenting
utan motstånd

släppa båda ut..

~netis~

8/1-2014
mölndal




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 516 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-07 01:24



Bookmark and Share


  Angel of love
Ljuvlig känsla.
2014-01-10

  Lars Hedlin
Mycket bra vännen kram
2014-01-08

  Carina Bendix
Jättefint och berörande med ett lyckligt slut. Känns igen..
2014-01-07

    ej medlem längre
gillar texten
2014-01-07

  Rozsi.kovacs

En bra text
2014-01-07

  träsnidaren
Ett vackert möte. Snyggt skrivet.
Skulle nog bli ännu bättre om alla... togs bort.
2014-01-07

  Maria Sundelin VIP
Bra.
Det är svårt att släppa det vi vet om. För även om det är något som skadar oss, så är det det vi känner till.
Kramar
2014-01-07
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler