Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför din dörr


Andevärlden står utanför din dörr och bankar,
Försöker att ge sina ord i dina tankar.
Dem smeker dig över kinden, dom viskar i ditt öra,
Snälla, Du kan väl oss höra.
Vi finns här för dig varje dag,
Speciellt när du känner dig ensam och svag.
Öppna ditt hjärta för oss, min vän,
Så känner du dig aldrig ensam igen.

Godmorgon!




Bunden vers (Rim) av Peter Poeten Zetterberg
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-07 09:02



Bookmark and Share


    Rolf Zandén


Mycket skön, känslig!
2014-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Poeten Zetterberg
Peter Poeten Zetterberg