Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från "Att aldrig få födas..." av Max Poisé


Bekännelse

 

 

 

Ännu har jag inte präntat

de vackraste meningarna

från djupet av mitt hjärta

 

avslagen av självkritik

tveksamhet inför ovana mönster

begravd under oändliga destruktioner

har ett titthåll att andas

mindre än en tusendels millimeter

 

att alstra

bli ett med mitt jag

är som i säregna världar

 

ljusa stunder

är små skuggor i mitt livs karta

omöjligt att expandera men gärna förminskas

i ett regn av genomskinliga vattendroppar

som dunstar i hettan

 

kan ännu inte döpa mina vilsna känslor

plöjer igenom jord men funnits inget värme

levt som en strut

tryggheten pekar nedåt

ett dåligt skämt att hålla sig fast vid

 

tills dina ord anlänt

tvinnat samman slingrande rader

omfamnat mig som din egen skatt




Fri vers av Rise Little One
Läst 650 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-01-08 11:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Nice!
2019-07-03

  H.C.B
Det svänger ju!
2016-05-04

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert, med många känslor i...
2014-01-11

    ej medlem längre
Älskar denna!!!!!!!!!!!
2014-01-09

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbara metaforer...mycket vackert skrivet!
2014-01-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vackert med fina metaforer! Och sorgligt för allt du önskar och behöver men får för sällan.
2014-01-08

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2014-01-08

  Angel of love
Åh helt underbart vackert och jag bokmärker denna fantastiska text.
2014-01-08

  axveronika
Vackert skriver du
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One