Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som vi upplever det.


Hotet..

Hotet finns överallt..alltid.

Det finns inget hot.

Himlen är klarblå,
Barn leker i dina tankar,
vatten skvalpar runt fötterna.

Men lyft huvudet
kisa mot horisonten:

Längst i öster växer ett litet svart moln,
Mot kvällen täcks himlen av mörker,
Sot faller, ingen kan andas

HOTET fanns!

Visste vi inte det?

ue.





Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-08 00:06

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Härlig skräck
och fasa.
Bravo!
2014-01-17

  axveronika
Dessvärre. En del kan vi inte avvärja men en del är det vårt ansvar att se och göra allt i vår makt för att avvärja
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram