Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du får mig att njuta


Klä av dig
ditt skydd

och möt mig


Se mig
och andas mig

fuktig


Fyll min kropp
med ditt

begär


och håll om mig
när jag

viskar






"Du gör mig flytande"











Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-01-08 00:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Outstanding
2014-06-05

  cerberus
Så bra skrivet!
2014-02-28

  Niclas Petersson VIP
Love it!
Gillar. Mycket.
2014-02-17

    Tollwut
Jättebra!
2014-01-12

  Rozsi.kovacs

som het salsa Erotiken spirar
bravo
2014-01-12

  VildLilja
Precis det man vill vara med om.. så underbart!
2014-01-08

  sommarmoln
Underbart erotisk!
2014-01-08

  S.A.I. Steve Lando
låt vågorna brisa
skummet längs stranden flisa

njut så du euforin frambär

2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP