Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oförutsett

 

när du minst anar det

slår livet en rak höger 

 

du knäar,

vacklar,

mals sönder

likt Max och Moritz

 

bara för att

stunden därpå

 

 

lyftas

 

lika oväntat

oförtjänt

 

oförutsebart

omformad

 

till kryddig

köttbulle

 

 

 

2014-01-08  12:08

 




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-08 11:14



Bookmark and Share


  walborg
Huhu så jobbigt Du har det nu - hoppas situationen ändrar sig snart!!!
2014-01-08

  Peter Olausson VIP
Max och Moritz - en slagfärdig duo i en slagfärdig text!
2014-01-08

  in effigie VIP
Kraftfull och mustig poesi
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP