Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av en film kanske


Dået, nuet och senet.

Allt jag äger

är ögonblicket

allt jag kan omfamna

är nuet

dået

är sedan länge borta

bortom all påverkan

finns men ändå inte

framtiden

är en oskriven bok

som jag skissar på

i nuet

jag kan påverka

men inte färdigställa

så många ska bidra

för att den ska bli

det jag gör i nuet

det andra gör i nuet

blir senet.

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-08 15:10



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Denna gillar jag!
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver