Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte nå dig




Det var
just nu
när du stod här, precis framför mig
som jag verkligen kände
hur långt ifrån mig du egentligen är

även om jag
rent fysiskt
kan nå
kan ta i dig
kan känna
din värme
mot min

kan jag aldrig nå dig
och röra vid ditt hjärta




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-08 21:52



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
satan så smärtsamt !
2014-02-14

  Lars Hedlin
Stark i känsla!
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet