Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lpkhj

jag är en radiomast molnen fylls av elektricitet

tunna lågelektriska strömmar i blodet

brusad

spinner spindelnät

högre och högre

marken bränns

inget ställe kallas hem




Fri vers av desert star
Läst 461 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-08 22:07



Bookmark and Share


    cococola
Kärlek är det enda man kan be om. Den kan gro och spira från varsomhelst.
2014-03-06

    Anneli A
Mycket bra! Gillar detta!
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star