Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Absolut ingen kritik mot personalen som gör sitt yttersta...


Sven och Sonja

Som två vissna rosor

i en vas utan vatten

en gång så levande

i trädgårdsrabatten

Nu bryskt avklippta

inburna och glömda

för samhällets enkelhet 

undanstoppade och gömda

Sven och Sonja

två sammanflätade öden

på slutförvaring

väntande på döden

I kommunens regi

erbjuds de livets bas

enkel kost och spartansk logi

men inget livets vatten i sin vas

Pengarna räcker ju inte till

jobbskatteavdragen kostar

lev ni på gammal kärlek

den som aldrig rostar.

 

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-08 23:15



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Bra skrivet men sorgligt
2014-02-12

  maria kide
Riktigt snyggt förmedlat
2014-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver