Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min ( enda ) diagnos




Varför duger inte våra egna namn
när det gäller diagnoser ?

-"Ni lider av Gunnar...Gunnar Hilén...
men vi misstänker starkt att det finns fler
som gör det".




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-01-09 12:22



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Skön text...
2014-01-11

    ej medlem längre
Återkommer gång på gång till denna Gunnar... Så rungande bra!
2014-01-11

  Maria Sundelin VIP
En klok tanke
2014-01-10

  Lilla kråkan
Underbart.
2014-01-10

  axveronika
Ja så bra. Alla är vi olika o egentligen är det kanske omöjligt att klumpa ihop oss under diverse grupperingar
2014-01-10

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Dagens sanning. Bra.
jag applåderar jag med.
trots min egen diagnos.
2014-01-10

    Anneli A
Jäklar vad bra!
2014-01-10

  Tess74
Ja! Bra fråga. Bra text. Jag tycker många borde "lida" av mig haha
2014-01-10

  Gunnar Hilén VIP
Ja varför ?
2014-01-10

  Minkki VIP
vilket härligt varför ;)
2014-01-09

  Pirjo VIP
..den här vill jag ju dela ut på några ställen....
2014-01-09

  agneta pichler
ha ha

visst saknar
jag dina
kvickheter ibland


kanske e de en diagnos
jag har fått

Gunnar- diagnosen
2014-01-09

  Lindalou
Haha! Det här var riktigt fyndigt.
2014-01-09

    ej medlem längre
underbart! det partikulära låter sig aldrig fullt ut representeras av det generella.
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP