Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över rask ande

Oj, sa jag, vad den hunden skäller
och går ann... Man blir ju så trött...
Då ler en man åt den så sött
och säger, det är ju alltid nå´t
för den som bara tystnad hittills har fått
då känns även ett skall så underbart gott
att även ens osynlighet blir ett minne blott







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-09 16:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så sant!
2014-01-10

  lodjuret/seglare VIP
Det där var allt en tänkvärd text. Omsatt blir det också att komma ut på vischan för den som bor i en stad. I stort sett tyst och illa folktomt.
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt