Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gör en kort dikt av följande prosatext: "Jag gick tre steg framåt. Vattnet forsade in i mina fotspår och sköljde bort dem."


Internet


Jag gick tre steg framåt i den mjuka sanden

Bara för att se mina avtryck nästan genast försvinna
av vågor som slog in över stranden
och över mina bara fötter

Så lätta att skölja bort!

På några sekunder var spåren av mig borta

Vad finns då kvar av mig om hundra år?


Troligen spår på internet




Fri vers av Mona J.
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-09 23:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.