Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt rike

Hemma hos oss råder inte Svea rikes lagar

här gör vi precis som vi behagar

På vår enkla men funktionella toalett

råder alltid fri och ohämmad utsläppsrätt

I vårt sovrum är inga intrång olaga

vi tillåter även lite klädsam aga

I köket puttrar en mysig hembränningsapparat

så det kan bli lite trångt när vi vill laga mat

I vardagsrummet kan man chilla och dricka sprit

äta onyttiga chips, fjärta och prata skit

Alla åsikter som vädras är politiskt korrekta

vi anser att inga människor är perfekta

Bibliotek har vi inget men väl några Billy-hyllor

för den som är trött på meningslösa fyllor

För rökare erbjuder vi en askkopp på balkongen

bestämdes när brandvarnaren pep för fjärde gången

I ytterdlörren finns ett tittöga för inspektion

för det finns folk som vill sätta oss på instution

 

 

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-10 15:46



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Jättekul!
2014-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver