Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnaden en vän

varje människa

har ett djup i sin själ

och en inre kapacitet

att uträtta saker av välmening

 

både för sig själv och andra i sin

omgivning

 

nyligen  är nyåret lämnat i det fördolda

nu går det mot ett nytt år att förvalta

och fundera på vad du vill och vem du är

 

en stunds tystnad ger ett andrum

men under en längre tystnad

att nå längre i själen

 

att reflektera

och värna om livet

 

tystnaden

en vän

 

för en liten stund

 

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-10 16:37



Bookmark and Share


  Densen VIP
Känns som att du känner nej;)
2014-01-12

    ej medlem längre
Det är så sant, vi behöver tystnaden för vila och avkoppling.
Så bra du har skrivit!
2014-01-10

    Rolf Zandén


Visst är tystnaden en skön vän!!!
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP