Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min pappa köper dyra saker åt mig, jag förstår inte varför.


Varför gör han så?

Ingen av mina vänner får någonsin så dyra saker jag får av min pappa. Ingen av dom blir heller kallad \"min lilla ängel\" när deras pappa kommer in på rummet om natten. De flesta av mina vänners pappor kommer inte ens in i deras rum på natten! Är det bara min pappa som bryr sig om mig? Han berättade hur mycket han älskade mig igår efter att han lärde mig något nytt. Först det vanliga, och sedan satt jag på huk med öppen mun. Det smakar väldigt mycket salt, det trodde jag aldrig. Fick gå och tvätta ansiktet efteråt. Sen var jag så trött att jag somnade på en gång.




Övriga genrer av TrAs1G_ängel_91
Läst 519 gånger
Publicerad 2006-03-16 13:09



Bookmark and Share


  Ensamma mamman
Oj, den här texten får mig att må dåligt.. Jag blir så berörd av det du skriver. Du beskriver något så obehagligt och hemskt att håren reser sig på ryggen. Jag blir ledsen över att sånt faktiskt kan hända...

Det är svårt att kommentera en sån här dikt som behandlar ett sånt ämne men ditt språk är bra och du kan fånga känslan. Något jag tycker är att den sista raden är lite svagare än övriga texten och ger sken av att det inte var så farligt trots allt.

Men i det stora hela är det en text som berör och som jag inte lämnar utan känslor. Jag känner att jag skulle vilja få tag i den som gör detta och sen.. göra honom väldigt illa!!!
2006-03-16
  > Nästa text
< Föregående

TrAs1G_ängel_91