Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnmonster behöver inte vara fula

Du sa att mina tankar var ett frö.
Berättade hur
det skulle spira i vår.

Nu känner jag växtvärken
trycka genom pannbenet.
Pressa sig fram
med en krigisk beslutsamhet.

Du sa att mina tankar var ett frö.
Men berättade aldrig
att det var du som planterat.




Fri vers (Fri form) av Ann. O. T. Herriddle
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-11 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann. O. T. Herriddle
Ann. O. T. Herriddle