Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vitt.


Det rinner längs min kind

Det rinner längs min kind, ner i halsen och längs mitt lår, varför jag?
Är det för att min hudfärg är gul?
Är det för jag är ganska ful?
Eller för att jag brukade bo i ett skjul?
Det vita fortsätter strömma och jag kan inte göra något emot, mitt billiga smink från Rusta rinner från mina ögon och jag brister ut i skrik.
Jag försöker kämpa emot strömmen av säd, men inget jag kan göra, orden dunkar i min skalle, \"nästa, nästa, nästa\". Jag är nog inte som dom allra flesta.
Erektion.




Fri vers av TrAs1G_ängel_91
Läst 903 gånger
Publicerad 2006-03-16 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrAs1G_ängel_91