Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenhjärta



En människa

byggd av murar

Inför dig

blev han hudlös




Övriga genrer (Översättning) av Jordgubbsodlare
Läst 393 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-01-11 09:37



Bookmark and Share


    Solai
Jag vill veta... vad hände sen?
2014-02-15

  wildah
Den här känns, vacker!
2014-01-29

  Katinka VIP
Så kort men så full av mening. Klockren insikt. Jättebra! Snyggt!!
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Jordgubbsodlare
Jordgubbsodlare