Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Me´ lod i krysset

Ja att hitta rätt svar, tyngd
i krysset fordrar att
lyssnarskaran är väl sammansatt
av både gammal som av ung
då kan man nog på svaret få till rätt schwung
och kanske kamma hem ett pris
och på detta vis
bli veckans vinnarkung!









Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-11 11:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Hoppas på tur! ;)
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt