Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade mamma

Min käraste mor,
förlåt mig om jag har höjt rösten,
om jag varit fräck och otålig.
Jag ber dig att ha tålamod med mig,
att även du ska förstå vad jag går igenom.

Tiden vi delat tillsammans
ristas alltid i mitt hjärta,
för alla minnen med dig
är den dyrbaraste och viktigaste för mig.
Jag älskar dig, min älskade mamma.
Du är mitt liv.




Fri vers av Wafaa
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-11 12:56



Bookmark and Share


  louisegirl
Fint skrivet till mamma!
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Wafaa
Wafaa

Mina favoriter
Hennes betraktelse