Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömstället

Sitter här och räknar
Räknar och antecknar

¿Mörkt eller ljust?
¿Varmt eller kallt?

Det spelar ingen roll
För jag
Flyter på
Ändå




Fri vers av Chaichai
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-11 15:06



Bookmark and Share


    Rolf Zandén

Flyter med strömmen.
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Chaichai
Chaichai