Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som norrsken i dina ögon

Som norrsken gnistrar dina ögon av gröna
skiftningar. Allt du ser är präglat av färger
och du andas i ett ögonblick med lätta
andetag.

Atmosfären omkring dig bryts av vintersolens
strålar och håller i scenen så länge jag ser dig.
Och du finns, du strålar, och ditt ansikte har
ett speciellt eget skimmer.

Naturen är vacker och du är en del av den och
en del av mig jag har. Jag älskar dig, jag om
dig och naturen. Jag finner detta underbart.




Fri vers (Fri form) av Helena C.W.
Läst 322 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-11 15:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vackert och positivt...
2014-01-17

  Lars Hedlin
Underbart fint!
2014-01-11

    ej medlem längre
Vacker!
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Helena C.W.
Helena C.W.