Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vaggar mitt vemod

Sakta medan jag steg för steg gick utan
föraning kände jag att det i hjärtat sved
och jag fylldes av vemod.

Jag vet, jag trodde att jag förstod att jag
var en lycklig människa.

I kulmen av vemod vaknade jag upp från
mina tankar och jag känner hur mitt hjärta
av kärlek rytmiskt bankar.

Och jag andades liv.

Och jag känner livet...

i mitt hjärta.......



.......långt ifrån sveda och smärta.




Fri vers (Fri form) av Helena C.W.
Läst 339 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-11 15:51



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ja, "långt ifrån sveda och smärta" du är duktig på att förmedla oneliners som passar i ett lyriskt sammanhang.
2014-02-01

    ej medlem längre
Mycket fint! Jag som läsare kan känna igen mig i texten.
2014-01-11

  Lars Hedlin
Så fint du skriver!
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Helena C.W.
Helena C.W.