Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Regler är till för att brytas

 

Fäst
Dina linjer på min näthinna
Spinn min världsbild
Runt,
Och runt

 

Du är så fin
en tidlös skönhet
och klockorna stannar
För att sucka en extra gång

 

Så att solen flörtar med fransarna
Så att månen rodnar
när vinden busvisslar efter din skepnad
din rumpa och slickade frisyr
Och livet ligger i mina händer
och andas ut

Så att jorden vrider axeln ur led
Så att himlen ber till Gud
Och tackar med en regnbåge

 

Om fler än jag visste hur fin du är
Till exempel

 

Du

 

hade jantelagen inte haft en syl i vädret




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 634 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-03-22 12:36



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Wow! Helt underbart snyggt snirklande bra skrivet fjäderlätt du smeker pennan över arket..

Vilken snygghetsbetydelse du skriver om "Någon"

Stor stående applåd...

fabian så skön dikt!
2017-05-11

  Bengt H VIP
Jag skulle kunna gå i döden för dikter som dessa. De skrivs in så tydligt att man inte behöver läsa de en gång till. (Men det gör jag ju ändå.)
2017-03-29

    Sefarge VIP
Lek med glädjefull
Och lättsam stil.
Så medmänskligt
Bejakande skriftat!
:)
2017-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP