Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som man bäddar...

På sjukhus, boxaren från Trond
bara gråter får matas med sond
men han blir ej nöjd
varför sa syster böjd...
-Bara doktorer som får gå rond...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-12 12:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul...
2014-01-17

  ULJO
Fyndigt
2014-01-13

    ej medlem längre
Gillar skarpt :-)
2014-01-12

  Lars Hedlin
Pling-Plong!
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt