Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muren




Med vindbryggan uppe

ser du bara muren som omgärdar allt.



Som stänger ute alla.

Muren som stänger inne allt.



Men det finns sprickor

för den som tittar närmare.



Kanske finns det någon tillräckligt stor

så att du kan ta dig igenom.




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 278 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-12 15:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skyddsvallarna är bra
sprickorna var bättre

mycket fin metafor
2017-04-28
  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus