Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärtestillande


Far har gjort det igen

Jag håller på att gå i tu, far tänker skaffa sig en ny fru.
Duger inte jag?
Alla nätter vi spenderat och allt säd han ejakulerat. Vad betydde allt?
Var det bara ett spratt? Jag tror min far helt enkelt vill byta hatt, enda rollen jag spelat bra.
Klimakteriebesvär.




Fri vers av TrAs1G_ängel_91
Läst 1024 gånger
Publicerad 2006-03-16 14:58



Bookmark and Share


  Roger VIP
Hej unge herr TrAs1G_ängel_91.
När jag läser dina texter med lite eftertanke och försöker analysera dem slås jag omedelbart av den orala och genitala fixeringen i dem. Dessutom anar man ett större oidipalt problem inbäddat i nära nog samtliga texter.

Jag kan tycka att du borde nyansera dig i dina ordval eftersom du nu har fem olika texter baserade på sperma. (Det behöver nödvändigtvis inte vara fel men det blir lite tjatigt)

Om det nu slutligen ligger någon sanning i texterna om den incestuöse fadern så skall han omedelbums bakom lås och bom.

Skall man diskutera vidare i sammanhanget måste jag tillstå att dina dikter nog inte lämnar någon oberörd, men det är klart, äckel är ingen positiv känsla och för mig är den genomgående i din produktion.

Sammanfattningsvis är mitt råd till dig: Variera dig, det är farligt att fastna i en fålla. Det kan vara svårt att ta sig ur den och komma vidare.
2006-03-16

  tripto nin
denna var hård, bra, rak
spelar det nån roll om det är sant? räcker väl om det känns som det är så.
2006-03-16

  vitsippebarn
Jag hoppas detta bara är påhittat. det är frukansvärt det du skriver. verkligen hårt skrivet. får mitt hjärta att slå hårt av allt orätt
2006-03-16
  > Nästa text
< Föregående

TrAs1G_ängel_91